POGLEDAJTE VIDEO

U policijskoj potjeri ozlijedila 7 policajaca i razbila 8 automobila, na kraju se zabila u stup

Dio potjere uhvaćen je kamerom jednog policajca, a snimka prikazuje kako on svojim autom pokušava blokirati malu ulicu

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Hannah Casperson (25) uhićena je u Waterburyju u Connecticutu (SAD) nakon zločina u kojem je, između ostalog, koristila Hummer kako bi se probila kroz mnoštvo policijskih automobila.

Policijska potjera započela je nakon što su ona i nepoznata muška osoba navodno provalili u 41 vozilo. Vlasti su primijetile dvojac u nedjelju te pokrenule potjeru.

Dio potjere uhvaćen je kamerom jednog policajca, a snimka prikazuje kako je svojim policijskim vozilom pokušao blokirati malu ulicu. Casperson je prolazila ulicom u Hummeru, ali čini se da ona nije bila spremna odustati pa se na kraju zabila u vozilo. Unatoč policajčevom inzistiranju da stane, Hannah opet udara u Ford i na kraju ga uspijeva odgurnuti u stranu i pobjeći.

The Hour javlja kako je Casperson tijekom potjere uništila najmanje osam policijskih automobila, nanijevši štetu u ukupnom iznosu od 135.000 dolara. Potjera je završila tek kada je 25-godišnjakinja preokrenula Hummer na krov nakon što je udarila u stup.

Pokušala je potom pobjeći od mjesta sudara pješice, ali je brzo uhvaćena i odvezena u bolnicu sa slomljenom bedrenom kosti i iščašenim kukom.

Sedam policajaca koji su sudjelovali u potjeri zadobili su lakše ozljede, uključujući kontuzije i nategnuta leđa od raznih sudara. "Bila je to užasna situacija s kojom smo se morali nositi", rekao je šef policije Waterburga Fernando Spagnolo za The Hour dan nakon što je Hannah uhićena. "Mislim da su svi uključeni policajci odradili spektakularan posao".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:44