SUPERKARAVAN

Udružili snage! Mansory i MTM zajedno tunirali Audi RS6 Avant: Jesu li otišli predaleko?

S ogromnim četverostrukim ispušnim sustavom i dvostrukim spojlerima straga, ovo više nije tipični Audi RS6 Avant...

Mansory & MTM Audi RS6 Avant

 Mansory & MTM

Suradnja među tuning kućama rijetka je pojava u automobilskoj industriji, zbog čega je zanimljivo da su se Mansory i MTM udružili prilikom tuniranja najnovijeg Audija RS6 Avanta. Superkaravan iz Ingolstadta već je bio prilično moćna zvijer kada je dobio tretman.

image

Mansory & MTM Audi RS6 Avant

Mansory & MTM

Bez obzira na to što je teoretski i dalje riječ o 'obiteljskom' automobilu, znate da je doživio ekstremnu preobrazbu nakon što je Mansory ugradio jednu od svojih neobičnih karoserija. S ogromnim četverostrukim ispušnim sustavom i dvostrukim spojlerima straga, ovo više nije tipični RS6 Avant.

image

Mansory & MTM Audi RS6 Avant

Mansory & MTM

Mansory i MTM odlučili su se za velike 22-inčne naplatke, dok poklopac motora dobiva dva otvora za zrak. Osim toga, tu je mnoštvo nadogradnji od karbonskih vlakana, kao i aero nadogradnji poput zdepastog prednjeg spojlera.

Pretežno crni izgled nadopunjen je plavim detaljima na karoseriji, kotačima i ogromnim kočionim čeljustima. Tamna četiri prstena sprijeda i straga idu 'ruku uz ruku' s jako zatamnjenim stražnjim svjetlima, a sve to pridonosi zlokobnom izgledu Avanta.

image

Mansory & MTM Audi RS6 Avant

Mansory & MTM

Zahvaljujući MTM-ovom 'Stage 2' paketu za duplo-turbopunjeni V8, 4,0-litreni motor sada je sposoban za monstruoznih 820 KS i 1167 Nm okretnog momenta. Zahvaljujući novostečenim brojevima, superkaravan je sada sposoban dostići 100 km/h za manje od tri sekunde, na putu do maksimalne brzine od nevjerojatnih 330 km/h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:13