KAOTIČNA SCENA

Ukrao Alfu Romeo Stelvio pa njome divljao po gradu: Policija je morala prekinuti potjeru

Prema policiji NSW-a, Alfa Romeo uključen u incident prijavljen je kao ukraden prošlog mjeseca

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

25-godišnji Australac napravio je kaotičnu scenu na ulici u Sydneyju u srijedu kada je kamera uhvatila kako se neprestano zabija u ogradu dok je vozio navodno ukradeni Alfa Romeo Stelvio. SUV je već pretrpio štetu u ranijoj nesreći s Mercedesom na drugom mjestu nakon policijske potjere koja je prekinuta zbog sigurnosnih problema.

Na snimci podijeljenoj na Redditu i nekoliko novinskih postaja u Australiji, vidi se kako se crveni Alfa Romeo najmanje dva puta sudara s metalnom ogradom prije nego što se zaustavlja.

Incident se dogodio u ulici Vanessa u Kingsgroveu. Zatečeni promatrači pokušali su prići SUV-u koji se kretao nepredvidivo, vjerojatno zbog oštećenja sustava upravljanja i ovjesa. Drugi video prikazuje jednu osobu kako uspješno zadržava vozača mašući metalnim predmetom nakon što je izašao iz vozila.

Prema policiji NSW-a, Alfa Romeo uključen u incident prijavljen je kao ukraden prošlog mjeseca. Policajci su otkrili vozilo parkirano u ulici u 12 sati u srijedu. Kada su policajci prišli vozilu, vozač je odmah pobjegao, što je dovelo do policijske potjere. Međutim, policija je odmah prekinula potjeru zbog zabrinutosti za sigurnost.

Nakon što je pobjegao policiji, 25-godišnji muškarac koji nije imao prometnu dozvolu sudjelovao je u nesreći s Mercedes-Benzom, ali je pobjegao s mjesta događaja. Sljedeći incident dogodio se u drugoj ulici gdje je izgubio kontrolu nad SUV-om više puta udarivši u ogradu.

Srećom, sve je prošlo bez težih ozljeda, a krivca je uhitila policija. Prilikom privođenja policajci su kod njega pronašli zračni pištolj i nekoliko ukradenih predmeta.

Kako javlja 7News, osumnjičenom je odbijena jamčevina te će se suočiti s ozbiljnim optužbama uključujući krađu vozila, nezaustavljanje tijekom policijske potjere, opasnu vožnju, posjedovanje nedozvoljenog zabranjenog vatrenog oružja i neposjedovanje vozačke dozvole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:53