VIDEO

Uznemirujući sadržaj: Kamera zabilježila trenutak kada je auto preletio preko cestovnog nasipa!

Svjedoci su se okupili oko olupine, a u razgovoru možemo čuti kako je za volanom letećeg automobila bila žena
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Vozač ove limuzine imao je sreću preživjeti uistinu zastrašujuću nesreću. Incident se dogodio negdje u SAD-u 14. srpnja, a sve je zabilježila nadzorna kamera obližnjeg vozača.

Sve je slično nečemu što biste vidjeli samo u hollywoodskom filmu, pod uvjetom da scenarij predviđa da će automobil biti potpuno uništen. Nakon što vozač ulazi u desni zavoj na cesti, odjednom se pojavljuje leteća limuzina barem 20 metara u zraku, i snažno udara u cestu.

image
Screenshot incidenta
YouTube Screenshot

Snimka pokazuje da je prednja strana limuzine preuzela najveći teret prvobitnog udara prije nego što se okrenula, a leteći automobil se zatim okrenuo i sletio na krov.

Vozači i putnici automobila s kamerom ostali su vidno šokirani onim čemu su upravo posvjedočili, i odmah nazvali hitnu službu. Ubrzo nakon toga, svjedoci su se okupili oko olupine, a u razgovoru možemo čuti kako je za volanom letećeg automobila bila žena.

Ostaje nejasno kako je vozačica uspjela udariti u bočnu stranu nadvožnjaka, ali bez obzira na to što se i kako se dogodilo, sreća je što nitko nije teško stradao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:35