VIDEO

Vandalu koji razbija Mercedes AMG C63 sve ide po planu, sve dok ne dolazi vlasnik automobila

Vlasnikova polica osiguranja trebala bi moći podnijeti popravak, ali vlasnik bi mogao završiti bez nekoliko stotina dolara

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Snimka sigurnosne kamere zabilježila je trenutak kada je vandal razbio staklo na Mercedesu AMG C63 S Cabrioletu. Snimka je podijeljena na Instagramu i navodno je snimljena u Pasadeni u Kaliforniji. Iako je video kratak, prilično je šokantan.

Na njemu se može vidjeti muškarac koji ima dugu bijelu bradu kako prilazi sportskom automobilu. On baca nešto što izgleda kao kamen na prozor s vozačeve strane, a staklo se razbija.

Nekoliko sekundi kasnije, drugi muškarac ulazi u plan, i čini se da je riječ o vlasniku Mercedesa. On brzo počinje juriti vandala, ali nekoliko sekundi kasnije, čini se da se zaustavlja, dopuštajući neidentificiranom muškarcu da pobjegne s mjesta događaja.

Nejasno je zašto je vandal ciljao na Mercedes i je li to bio neisprovociran napad ili je muškarac već imao susret s C63 ili njegovim vlasnikom. Bez obzira na razlog, nema isprike za namjerno oštećenje ovakvog automobila i nadamo se da će lokalne vlasti moći upotrijebiti ovu snimku za identifikaciju počinitelja.

Vlasnikova polica osiguranja trebala bi moći podnijeti popravak, ali vlasnik bi mogao završiti bez nekoliko stotina dolara. Ljudi koji su komentirali objavu na Instagramu iznijeli su svoje mišljenje o vandalu. “Ljubomora je vraška droga”, napisala je jedna osoba, dok je druga rekla: “Na drugim mjestima će vam zbog ovoga strgati koljena.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:26