AKTUALNO

Video, foto: Prvi teaseri pokazuju detalje potpuno novog Range Rovera. Premijera 26. listopada...

Gerry McGovern, šef tvrtke Jaguar Land Rover, opisuje novu generaciju kao "najpoželjniji Range Rover ikad stvoren"
Teaser Range Rover
 Land Rover

Land Rover je potvrdio online premijeru nove generacije Range Rovera koji je planirana za utorak, 26. listopada u 21:45 sati.
Zajedno s najavom, britanska tvrtka objavila je kratki teaser video i dvije fotografije novog luksuznog SUV -a.

Prvi teaser prikazuje profil Range Rovera koji, očekivano, prihvaća evolucijski pristup oblikovanju. Cjelokupna silueta i proporcije izgledaju prepoznatljivo, a s klasičnom formom velikih staklenih površina i nosača krova obojenih crnom bojom stvara se efekt plutajućeg krova.



Drugi teaser prikazuje dio poklopca motora s natpisom Range Rover, a također omogućuje uvid u novu rešetku koja ima izdužene pravokutne linije sa zaobljenim rubovima.

Gerry McGovern, šef tvrtke Jaguar Land Rover, opisuje novu generaciju kao "najpoželjniji Range Rover ikad stvoren" koji kombinira suzdržanu vanjštinu s kabinom koja pruža top luksuz.

image
Teaser Range Rover
Land Rover


Kao i njegov nešto manji brat, nadolazeći Range Rover Sport, novi Range Rover vozit će se na MLA platformi, a očekuje se da će biti ponuđen u blagim hibridnim, plug-in hibridnim i baterijski električnim varijantama, ss tim da se očekuje i vruća SVR verzija usmjerenim na performanse, vjerojatno pogonjena 4,4-litreni twin-turbo V8 strojem.

Knjige narudžbi za Range Rover bit će otvorene na dan premijere, a model cilja na kupce modela poput BMW-a X7 i Mercedesa GLS, dok bi se vrhunske varijante trebale približitiklasi Bentleyja Bentayge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:12