‘KOČI, KOČI, NE GAS!‘

VIDEO: IMAMO ŠAMPIONA SVIH VREMENA! Uspio okrenuti na krov potpuno novi VW Polo 5 sekundi nakon preuzimanja, a da nije ni izašao na ulicu iz salona!

VW Polo sudar
 Youtube screenshot

Već smo više puta pisali o vlasnicima novih automobila koji su ih razbili isti dan, nakon sat vremena vožnje ili nakon nekoliko kilometara od salona. Međutim, ovaj novi vlasnik nadmašio je sve ostale po vremenskom roku i prijeđenim, u ovom slučaju riječ je o metrima, razbijanja novog automobila i definitivno se popeo na sam vrh ljestive šampiona kojeg će više teško bilo tko skinuti s trona.

Što se dogodilo? Sve je započelo kao dan iz snova za ponosnog vlasnika potpuno novog VW Pola. Naime, okupila se cijela obitelj, automobil je svečano ukrašen, vozač je sjeo za volan, pljesak i čestitke uz fotkanje za dugo pamćenje i puno sretnih kilometara.

Međutim, pokazalo se da je u Indiji lakše kupiti automobili nego naučiti voziti. Pokazuje to i ova snimka s YouTubea koja kombinira snimak kretanja s parkinga sa snimkom nadzorne kamere VW salona. Već nakon 5 metara vozač je pritisnuo gas "do daske" umjesto kočnice jer se vjerojatno bez puno iskustva za volanom uspaničario od uzbuđenja, udario u vrata na ulazu u parkiralište u salon i okrenuo Polo na krov! Smola... Nadamo se da je automobil osiguran, a u nesreći srećom, nema ozlijeđenih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:51