sve za slavu

Video: Nestašni youtuber ima novu auto-ludost. Na Teslu stavio kotače promjera tri metra i vozio naopako

Na kraju isječka, Tesla se spušta nizbrdo velikom brzinom. Kao što možete zamisliti, to ne može dobro završiti

Youtube screenshot

Neki će ljudi učiniti najluđe, najčudnije stvari za preglede na YouTubeu. Sigurni smo da znate o čemu govorimo, ali bismo vam htjeli skrenuti pozornost na novi video s Teslom Model 3 kojoj su namontirani kotači visoki 3 metra.

Ako niste upoznati s YouTube kanalom WhistlinDiesel, specijaliziran je za izvođenje smiješnih vratolomija s automobilima i raznih ludosti. Rezultat je uvijek isti - uništenje uključenih automobila.

Neki od najpoznatijih pothvata tima uključuju "kurenje guma" s Dodgeom Challengerom Hellcatom opremljenim kotačima za konje i zaprege, uništavanje Ferrarija na off-roadu, gnječenje Nissana Skylinea GT-R-a, te uletavanje potpuno novim Mercedesom AMG-om G63 u duboku močvaru.

U svojem najnovijem videu, Cody Detwiler i njegov tim uzeli su Teslu Model 3 i podvrgli ga hrpi "testova" kako bi vidjeli koliko je izdržljiv. Ali vrhunac videa je kad Model 3 dobije dramatično unapređenje razmaka od tla zahvaljujući prilagođenim kotačima od čelika nalik na onima na kočiji.

Kotači od 3 metra su ogromni, a to nije samo zbog dramatičnog učinka. Cilj je bio postaviti Teslu na kotače koji su dovoljno visoki da se može voziti naopačke, a da krov automobila ne dodiruje tlo. Ako se pitate kako su uspjeli preokrenuti Model 3 naglavačke, eto, i za to služe bageri.

Na kraju isječka, Tesla se spušta nizbrdo velikom brzinom. Kao što možete zamisliti, to ne može dobro završiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:10