RABLJENI AUTOMOBILI

Video: Odabrali smo 10 polovnih modela automobila iz 10 klasa sigurne povijesti po fer cijeni

Premda je tržište rabljenih ove godine vrlo izazovno, postoje polovna vozila s dobrom cijenom i iz pouzdanih izvora
Polovni automobili
 Auto klub

Nedvojbeno, kupnja novog automobila predstavlja najmanji rizik jer ćete upravo vi biti prvi za volanom, a postoji i jamstvo pa kad odaberete model koji vam odgovara, jednostavno se odvezete kući.

Međutim kupnju novog automobila ne mogu si svi priuštiti, cijene su im sve više sa svakom novom generacijom s obzirom na veliki napredak tehnologije i trendove, pa im i cijene uzastopno rastu. Zato su istovremeno brojnim potencijalnim kupcima rabljeni automobili već godinama najprihvatljivija opcija.

Očekivano, kod kupnje polovnog automobila rizik je veći, između ostalog i zbog masovnog uvoza isluženih primjeraka iz zemalja EU, pa nam često stižu primjerci neprovjerene servisne povijesti, kilometraže ili tragova o popravljanju nakon sudara, što je s vremenom pri kupnji kod kupaca stvorilo određeno nepovjerenje i nesigurnost.

Zato kako biste uštedjeli vrijeme kod potrage i utvrđivanja pravog stanja polovnjaka, pri konačnoj odluci je li automobil o kojem razmišljate dobra kupnja, najbolje se uputiti u neki od pouzdanih, većih salona rabljenih automobila koji nabavljaju iz poznatih izvora i gdje mogu jamčiti za trenutno stanje i čak i kilometražu ili servisnu povijest.

Postoji mišljenje kako su takvi automobili uvijek nešto skuplji upravo zbog svog stanja i brojnih provjera prodavača i premda je tržište, kako novih tako i rabljenih automobila ove godine vrlo izazovno, postoje polovna vozila s realnom cijenom i provjerenom poviješću kod trgovaca kojima se možete obratiti s povjerenjem.

image
Kupovina rabljenig automobila
Profimedia

Usto, prilikom kupnje u salonima s velikim izborom kod kojih svako rabljeno vozilo prolazi detaljne preglede kako biste vi bez briga uživali, postoje i paketi usluga poput jamstva, koje se određuje ovisno o godištu ili stanju, realizacija financiranja putem kartica, kredita, leasinga u suradnji s bankama kao i za nove automobile.

Tako smo s domaćeg tržišta polovnjaka odabrali deset zanimljivih modela iz deset klasa za sve ukuse i kupovnu moć s dobrom cijenom, od gradskog modela Renault Clio do luksuznog velikog SUV-a Range Rovera Vogue koje trenutno u ponudi rabljenih ima kuća Auto Benussi, a koje možete pogledati u našem videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:38