VIŠE OD HOBIJA

Video: Održan 13. FAZ u Zagrebu, meka za sve inficirane virusom sakupljanja modela autića

Moglo se zamijeniti, kupiti ili prodati puno zanimljivih, rijetkih i vrlo vrijednih, pravih kolekcionarskih primjeraka
13. FAZ
 Lovro Galović

U Zagrebu je u subotu u sklopu aktivnosti Zagrebačkog maketarsko-modelarskog saveza održan 13. Festival autića Zagreb (FAZ), u prostoru Elektrostrojarske obrtničke škole na Selskoj 83.

image
13. FAZ
Lovro Galović

U sklopu manifestacije bilo je i popratnih sadržaja u suradnji s "oldtimer" klubovima, a riječ je o najvećem i najznačajnijem druženju kolekcionara najrazličitijih modela autića iz Hrvatske, ali i iz okolnih zemalja poput BiH, Srbije, Austrije, Slovenije, što manifestaciji daje međunarodni karakter.

Moglo se zamijeniti, kupiti ili prodati puno zanimljivih, rijetkih i vrlo vrijednih primjeraka modela autića, od nepreglednih tisuća koje su bile izloženi.

Ili se samo družiti s ostalim kolekcionarima i ljubiteljima i uz"prave" automobile kojima su pristigli neki od posjetitelja, uz neformalnu izložbu oldtimera i modernih klasika na parkingu ispred zgrade. Naravno, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, sad već drugu godinu zaredom.

Ovakva okupljanja su i dobra podloga za sve koji imaju zanimanje za autiće jer su na licu mjesta mogli dobiti sve potrebne informacije vezane za ovaj hobi. Kako je bilo pogledajte u našem videu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:40