STIŽE DOGODINE

FOTO, VIDEO: ovo je novi Hyundai i20 sa atraktivnim N Line paketom opreme

Uz 1,2-litreni MPI motor snage 84 KS, kupci mogu odabrati N Line izvedbu sa 1.0-litrenim T-GDI motorom snage 100 KS ili 120 KS
Hyundai i20 N Line
 Hyundai

Hyundai je danas predstavio još jedan novitet, a ovaj put je riječ o N Line izvedbi nove generacije modela i20. Podsjetimo, novi i20 je debitirao u digitalnom obliku (umjesto na salonu u Ženevi kako je bilo prvotno zamišljeno), a sada su u Hyundaiju odlučili predstaviti i izvedbu za sve one koji žele sportski karakter. Stvar je to koju primjerice njemački proizvođači već neko vrijeme nude (M paket, AMG linija i slično) te je odlična stvar da su posebne N Line izvedbe dostupne kod Hyundai modela.

image
Hyundai i20 N Line
Hyundai

Pritom je gradski i20 u ovakvoj izvedbi još atraktivniji od "običnog" modela. Na prednjem dijelu tako se ističe novi odbojnik kao i veća prednja maska, dok pogled sa boka otkriva nove 17-inčne naplatke i naglašenije bočne pragove.

image
Hyundai i20 N Line
Hyundai

Stražnji kraj je dobio dvostruki nastavak ispušnog sustava kao i štop svjetlo u obliku trokuta, a inspiracija za to svakako su bili trkaći automobili. Tu su naravno i dobro poznata povezana svjetla, a sigurni smo kako će sve to posebno impresivno izgledati u mraku. Kupcima na raspolaganju uz N Line stoje četiri različite boje karoserije, svi pritom bijela dolazi sa crnim krovom za bolji kontrast.

U unutrašnjosti dominiraju sportska sjedala sa N oznakom, digitalni kokpit te središnji zaslon osjetljiv na dodir. Crveni elementi kao i sportski upravljač daju do znanja da se nalazite u N Line modelu.

image
Hyundai i20 N Line
Hyundai

A pritom treba spomenuti kako će isti biti dostupan uz dva motora. Uz standardni 1,2-litreni MPI motor snage 84 KS, kupci mogu odabrati N Line izvedbu sa 1.0-litrenim T-GDI motorom snage 100 KS ili 120 KS. Pritom je moguće odabrati i mild-hibridnu verziju sa 48-voltnim sustavom. Ako ste se ponadali da ćete N Line i20 kupiti već sada, to ipak nije slučaj budući da je dolazak na tržište planiran za ožujak 2021. godine.

image
Hyundai i20 N Line
Hyundai
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 06:51