ELEKTRIFICIRANI GOLF

VIDEO: pogledaje novi hibridni VW Golf 8 GTE u akciji na njemačkoj autocesti!

Ispod poklopca je kombinacija 1,4-litrenog TSI benzinca od 150 KS i elektro motora, a ukupna snaga iznosi 245 KS uz 400 Nm
VW GOLF 8 GTE
 Automann TV YouTube

Volkswagen je na salonu u Ženevi u ožujku javnosti trebao prikazati novi Golf 8 u GTE izdanju, no zbog pandemije koronavirusa premijera je održana u digitalnom obliku. Ipak, sada je došlo vrijeme za prve testne primjerke, a ekipa sa YouTube kanala Automann TV već je imala priliku isprobati paprenog hibrida.
Podsjetimo, hibridni GTE ispod poklopca skriva dobro poznati sklop koji smo već vidjeli u drugim modelima VW grupe: riječ je o kombinaciji 1,4-litrenog TSI benzinca od 150 KS i elektro motora, a ukupna snaga iznosi 245 KS uz 400 Nm okretnog momenta. Samo na struju može voziti do 60 km, i to pri brzini do 130 km/h. GTE izvedba iznad IQ Led svjetala ima prepoznatljivu LED traku pored koje se nalazi lajsna u plavoj boji. Uz to, tu su i posebno zanimljivo dizajnirana svjetla za maglu integrirana u branik. A kako automobil ubrzava i kako se snašo na njemačkoj autocesti bez ograničenja brzine pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 08:17