IMPRESIVNE BROJKE

Video: pogledajte kako se nova Škoda Octavia RS sa 245 KS snašla na Autobahnu!

Ubrzanje od 0 do 100 km/h odrađeno je za 6,6 sekundi, što je odličan rezultat, budući da su na testnom modelu bile zimske gume
Octavia RS
 Automann-TV Youtube

Paprena Škoda Octavia sa oznakom RS stigla je na europsko tržište, a u Njemačkoj su prvi novinari imali prilike i isprobati novu generaciju na autocesti. Moramo priznati kako Octavia RS nikad nije izgledala bolje, a u tome pomažu elementi poput sjajno crne maske, 19-inčnih naplataka, Matrix LED svjetala i mnoštva alkantare u unutrašnjosti. Nudi se nekoliko izvedbi - dizelska, hibridna i klasična benzinska. A upravo je puni potencijal benzinca sa 2.0 TSI motorom snage 245 KS isprobala ekipa sa kanala Automann-TV. Oni su napravili test ubrzanja kao i vožnju po Autobahnu bez ograničenja.

Ubrzanje od 0 do 100 km/h odrađeno je za 6,6 sekundi, što je odličan rezultat, posebno ako se uzme u obzir da su na testnom modelu bile zimske gume. Jurnjava od 100 km/h do 200 km/h trajala je 15,5 sekundi, a voditelj je istaknuo da je riječ o vremenu sličnom onom koje je postavio sa Golfom 8 GTI koji je, doduše, imao ručni mjenjač. Cijeli video pogledajte ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:48