POD SVAKU CIJENU

Video: Pogledajte nevjerojatan bijeg s mjesta incidenta na dva kotača preko policijskog auta!

Vozač je izašao iz auta, no suvozač je skočio na vozačevo sjedalo i krenuo, prenosi New York Post
Bijeg preko auta
 Youtube screenshot

Na internetu je postao viralan video iz Brooklyna (New York) u kojem policajac taserom (električnim "šokerom" za obranu na daljinu) pogađa i paralizira vozača Hyundai Sonate. Naime, kako izvještavaju lokalni mediji, policajci su uočili bijelu Sonatu parkiranu u zoni gdje je zabranjen parking s tri osobe u kabini. Prišli su automobilu i osjetili miris marihuane te naredili vozaču da izađe iz auta.

Vozač (29) je izašao iz Hyundaija, no potom je suvozač skočio na vozačevo sjedalo i uhvatio se za volan, prenosi New York Post.

Policajac je odmah djelovao te dvaput ispalio taser u mladića kojeg to nije smirilo te je nastavio pritiskati gas Hyundaija, udarivši u stražnji dio parkiranog automobila i u bok parkiranog policijskog vozila.

Ono što je uslijedilo ne viđa se svaki dan, uz puno sile, Hyundai se "popeo" na policijski automobil te s dva kotača u zraku i dva na asfaltu prešao preko prednjeg kraja i izvukao se iz "blokade".

Kad se ponovo našao na asfaltu jednostavno se odvezao s mjesta incidenta."Osoba u bijegu je udarila u dva parkirana vozila i prešla preko policijskog vozila", rekla je glasnogovornica njujorške policijske Jessica McRorie u priopćenju.

Policija je ubrzo pronašla Sonatu tri bloka dalje, ali je vozač pobjegao. Utvrđeno je da 29-godišnjak kojeg je policija prvotno zaustavila posjeduje lažne kreditne kartice i uređaj za skeniranje istih te je kazneno prijavljen. Priveden je i pušten bez jamčevine, a muškarac koji je pobjegao pješice uhićen je u četvrtak i bit će mu suđeno prema nekoliko optužbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2022 20:27