ŽENA ZMAJ

Video: Policajka se izložila pogibelji kako bi tijelom zaštitila dijete na zebri od naleta auta

Nakon par minuta ležanja na cesti, policajka je uspjela sama ustati. Odvezena je u bolnicu na pregled, ali je ubrzo puštena

Trenutak udara

 Youtube screenshot

Ne nose svi heroji ogrtače, čini se da neki od njih nose narančastu kabanicu. Tako je policajka Marylanda Annette Goodyear pohvaljena nakon što je spriječila da učenika udari jureći automobil na pješačkom prijelazu. Goodyear se dovela u opasnost kako bi "izmaknula" dijete ispred jurećeg automobila koji je udario baš nju.

Čini se da su automobilu, koji je vjerojatno stigao prebrzo u školsku zonu prometa, blokirali kotači dok se vozač u posljednjoj sekundi pokušavao zaustaviti na očito mokrom asfaltu.

'Krajičkom oka sam vidjela samo zamućenje', rekla je Goodyear u razgovoru za The Washington Post. 'Nikad mi se auto nije približio ovako blizu pješačkog prijelaza'. Očito, vozač automobila nije bio svjestan svoje okoline.

Srećom po dijete, Goodyear ga je uspjela odgurnuti na sigurno, prije nego ju je automobil udario. Vozačica automobila, koja tvrdi da nije vidjela Goodyeara, izašala je provjeriti stanje policajke i dijeteta. Nakon par minuta ležanja na cesti, Goodyear je uspjela sama ustati. Odvezena je u bolnicu na pregled, ali je ubrzo puštena.

Vozačica automobila je u međuvremenu optužena za nekoliko prometnih prekršaja, uključujući nesavjesnu vožnju. Iako je ova situacija ispala relativno dobro, nije teško pretpostaviti koliko je mogla biti gora za sve uključene strane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:04