LOŠA PROCJENA

Video: Prijevoz zrakoplova postao viralan nakon što se zaglavio ispod mosta

U razgovoru s The Times of India, dužnosnik zračne luke u Delhiju je potvrdio kako se radi o otpadnom avionu
Screenshot incidenta
 Twitter Screenshot

Prijevoz zrakoplova definitivno nije lak zadatak, a jedan vozač kamiona se u to uvjerio nakon što je prevozio Airbus A320 u Indiji. Mediji su izvijestili kako je A320, koji je ranije bio u vlasništvu Air India, utovaren na kamion i odvezen s međunarodne zračne luke Indira Gandhi u blizini New Delhija. Zrakoplov se prevozio duž autoputa Gurugram-Delhi te je udario u donju stranu pješačkog mosta i zapeo.

U razgovoru s The Times of India, dužnosnik zračne luke u Delhiju je potvrdio kako se radi o otpadnom avionu. 'Zrakoplov zasigurno ne pripada floti aerodroma u Delhiju, a na videozapisu je vidljivo kako se prevozi bez krila. Čini se da je riječ o otpadnom avionu, a vozač je jednostavno donio lošu procjenu tijekom prijevoza', rekao je dužnosnik.

Videozapis s mjesta događaja prikazuje kako je promet na autocesti prisiljen voziti oko aviona. Ostaje nejasno koliko dugo je Airbus zaglavljen ispod mosta, niti je li izvučen. Što god da se dogodilo, čini se kako je trup aviona i donja strana mosta oštećena. Sreća u nesreći je da je zrakoplov ionako bio na putu da bude rastavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:25