POGAĐATE POBJEDNIKA?

VIDEO: ‘Rame uz rame‘ Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Audi RS6 i Nissan GT-R Nismo...

Utrka ubrzanja s R35 GT-R-om postao je test za svaki moderni automobil koji se želi dokazati na internetu
Utrka ubrzanja
 YouTube Screenshot

Nissan R35 GT-R je zbog svojeg potencijala postao mit u automobilističkoj zajednici. Vidjeli smo videozapise gdje u prašini ostavlja superautomobile, no može li pratiti performanse najnovijeg Audija i Porschea? Kako bi saznali, Carwow je tri automobila odveo na stazu za utrke ubrzanja. Imajmo na umu, Nissan je predstavljen iste godine kao i originalni iPhone. Može li 'Godzilla' još uvijek oduševiti internet?

image
Nissan GT-R Nismo
YouTube Screenshot

Nissan GT-R predstavljen je u prosincu 2007. godine, i istog dana postao mjerilo po kojemu su mjereni svi automobili. Od tada, svakodnevno se poboljšava kako bi bio brži, pouzdaniji i ugodniji za vožnju. Ova evolucija čini ga i dalje relevantnim, istovremeno mu omogućavajući da se natječe s modernom konkurencijom. Istina je, drag utrka s R35 GT-R-om postao je test za svaki moderni automobil koji se želi dokazati na internetu.

image
Audi RS6 Estate
YouTube Screenshot

S jedne strane Nissana nalazi se Audi RS6 Estate, koji ispod poklopca motora skriva 4.0-litreni twin-turbo V8 s izlaznom snagom od 616 KS i 818 Nm okretnog momenta. Snaga se isporučuje kroz 8-stupanjski automatski mjenjač s pretvaračem okretnog momenta na sva četiri kotača putem Audijevog Quattro pogonskog sustava. Ozbiljan automobil, ozbiljne performanse, ozbiljna vremena na stazi.

image
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
YouTube Screenshot

S druge strane – Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, automobil s jednim od najsloženijih pogonskih sklopova kojeg možete kupiti novcem. Pokreće ga motor iste konfiguracije kao i kod Audija RS6 – 4,0-litreni twin-turbo V8, ali tu je i potpora hibridnog sustava koji u zajedničkim mukama proizvode malo više od 700 KS.

image
Utrka ubrzanja
YouTube Screenshot

Može li se legendarni GT-R nositi s nadobudnim novacima? Pogledajte u nastavku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:56