BRZA PRAVDA

Video: Sustigla ga karma, oduzeo parkirno mjesto drugom vozaču pa odmah požalio!

Isječak je prilično jednostavan i kratak. Sve počinje vozačem Priusa koji započinje manevar parkiranja ‘u rikverc‘...

Screenshot incidenta

 Reddit Screenshot

Vozač SUV-a odlučio je parkirati svoj automobil u jednoj garaži pod svaku cijenu, čak i ako to znači oduzeti parking mjesto drugoj osobi, koja se već svojim automobilom kretala unatrag kako bi parkirala. Vozač SUV-a uspio je u svojem cilju, ali sve ima svoju cijenu, a čini se kako će ga ovo parking mjesto skupo koštati.

Videozapis objavljen na Redditu snimka je nadzorne kamere iz parking garaže u Singapuru, a vremenska oznaka na njemu navodi 29. listopad. Navedeno je kako je riječ o Nissanu Kicksu, dok je nedužni promatrač bio za upravljačem Toyote Prius.

Isječak je prilično jednostavan i kratak. Sve počinje vozačem Priusa koji započinje manevar parkiranja 'u rikverc', nekoliko sekundi kasnije SUV uletava u kadar, i pod 'uletava', to zaista mislimo. Nalet ubrzanja kojim je vozač htio oduzeti parking mjesto šalje ga u zid. Na kraju vidimo kako vozač Toyote s rukama na bokovima zadovoljno bulji u Nissan.

Ako razmislimo o incidentu, mogli bismo zaključiti i kako je vozač SUV-a pobrkao pedale, pa umjesto kočnice pritisnuo gas. Možda je neka viša sila pravde ta koja je pritisnula papučicu gasa, ipak, to je samo teorija.

U svakom slučaju, nemojte oduzimati parking mjesta drugim vozačima, jer nikad ne znate prati li vas karma. Video možete pogledati OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:11