KAKAV ZVUK!

Video: Svaki prolazak ovog Tesle Modela S stvara zbunjena lica, ovo je prvi takav na svijetu!

Iako ovaj Tesla s unutarnjim izgaranjem još uvijek nije potpuno završen, Rich Rebuilds ga je pokazao na ovogodišnjoj SEMA-i

Tesla Model S V8

 YouTube Screenshot

Električna vozila dolaze uz mnoge prednosti, ali imaju i neke mane. Primjerice, automobili će izgubiti svoje karakteristične zvukove bez motora s unutarnjim izgaranjem. Drugim riječima; djeca, a ni mi, u budućnosti više nećemo moći razlikovati automobile po zvuku.

I dok futuristički generatori zvukova pokušavaju "glumiti" zvuk, zapravo ne postoji prava zamjena za primjerice - osam cilindara. Zbog toga je Rich Benoit s YouTube kanala Rich Rebuilds odlučio pretvoriti Teslu Model S u limuzinu s motorom s unutarnjim izgaranjem, i to kakvim... Ispod prednje haube ova Tesla skriva V8 iz Chevroleta Camara.

image

Tesla Model S V8

YouTube Screenshot

Premda ovaj projekt nije u potpunosti dovršen, Rich ga ga je pripremio za ovogodišnji SEMA Show. Teslu još uvijek čekaju neki testovi kako bi se usavršila mješavina zraka i goriva, no to je Rich planirao kasnije.

Chevyjev LS3-V8 u Tesli radi vrlo dobro. Kako bi to dokazali, Rich Rebuilds su odlučili izvršiti par zadataka automobilom, koji uključuju preuzimanje djece iz škole, posjećivanje fast-food restorana i servis kod Chevroletovog zastupništva.

image

Tesla Model S V8

YouTube Screenshot

Modificirana Tesla bez problema vozi gradom na gorivo. Zaposlenici Chevroletovog salona također su bili jako impresionirani vozilom. Tamo je dobila promjenu ulja. U unutrašnjosti, automobil je ostao uglavnom standardan. Tu je tunel mjenjača, sekvencijalni mjenjač i nekoliko ekrana koji prikazuju ključne informacije o motoru. Ali ostatak kabine je originalan – i radi, uključujući Bluetooth, navigacijski sustav i kontrole na upravljaču.

image

Tesla Model S V8

YouTube Screenshot

Zamislite izraze lica slučajnih prolaznika nakon što vide Teslu Model S kako proizvodi režeći V8 zvuk. Možda se ovo neće previše svidjeti Teslinim obožavateljima, ali izgleda kako Rich i njegova ekipa ne mare previše za to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:16