PROBILI ZID

Video: U ukradenom automobilu u bijegu se spektakularno stražnjim krajem zabili u trgovinu

Ubrzo nakon sudara, možemo vidjeti nekoliko muškaraca koji su bili u automobilu kako bježe pješice, naizgled neozlijeđeni

Screenshot incidenta

 Web Screenshot

Na internetu su se pojavile dramatične snimke sigurnosnih kamera u SAD koje pokazuju trenutak kada se navodno ukradena limuzina zabila u trgovinu Dollar General. Mnogi ključni detalji o incidentu ostaju nejasni. Međutim, objava na Redditu sugerira da se sudar dogodio prije otprilike mjesec dana i da je riječ o crnom Genesisu. Također znamo da se to dogodilo u St. Louisu, u Missouriju.

Na snimci se crna limuzina brzo pojavljuje s desne strane i vidi se kako klizi unatrag. Klizi preko velikog raskrižja, usko izbjegavajući dva automobila i par pješaka, nakon čega se zabija izravno u klupu na autobusnoj stanici i prolazi kroz zid Dollar General trgovine. Automobil tako uredno klizi u stranu zgrade da izgleda kao nešto iz holivudskog filma.

Video pogledajte OVDJE

Ubrzo nakon sudara, možemo vidjeti nekoliko muškaraca koji su bili u automobilu kako bježe pješice, naizgled neozlijeđeni. Očite žele pobjeći iz područja prije nego što policija stigne na mjesto događaja.

image

Mjesto nesreće

Google

Redditor koji je objavio videozapis tvrdi da policija nije uspjela pronaći umiješane muškarce jer se na svim snimkama nadzornih kamera vide kako su maskirani kapuljačama i maskama. Iako ne možemo vidjeti koliku je štetu Genesis pretrpio, tvrdi se da je u pitanju „totalka”, što i ne čudi s obzirom na brzinu kojom su prošli kroz zid. Što se tiče zgrade, na Google Street Viewu možemo vidjeti kako je rupa jednostavno obložena drvetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:24