garaža snova

Video: Upoznajte nevjerojatnu, skrivenu kolekciju AMG i Brabus Mercedesa iz 1980-ih i 1990-ih

Kolekcionar ima nekoliko garaža koje su pune auta, uključujući par Brabusa 190E, te još jedan Mercedes 500 SEL turbo

Kolekcija Mercedesa

 YouTube Screenshot

Postoje kolekcionari automobila koji svoj novac ulažu u ekskluzivna vozila koja kasnije preprodaju radi zarade, ali postoji i druga vrsta kolekcionara, onih pravih entuzijasta koji troše svoje vrijeme i ušteđevinu kupujući vozila po svom ukusu i "za svoj gušt". U ovom videu ćete pronaći jednog od takvih kolekcionara koji posjeduje niz klasičnih Mercedesa modificiranih 80-ih i 90-ih godina.

U njegovim brojnim garažama nalaze se svakakvi modeli, uglavnom Mercedesi s AMG i Brabus preradama. Na primjer, možemo vidjeti modificirani Mercedes-Benz W124 320TE iz 1995. kao posvetu Auto Fashion Factoryju, japanskom tuneru specijaliziranom za modele Mercedesa iz 1990-ih.

Do njega je Mercedes-Benz 190E 2.3 Cosworth s turbo konverzijom na kojeg vlasnik planira ugraditi bodykit 190E Evolution. Recaro sjedala tog vremena ističu se kao jedan od najupečatljivijih detalja vozila. Tu je i Mercedes 500 SEL iz veleposlanstva Saudijske Arabije koji je nekada pripadao jednom princu i korišten je kao diplomatski automobil.

Kolekcionar ima nekoliko garaža koje su pune automobila, uključujući par Brabusa 190E, te još jedan Mercedes 500 SEL s turbom i E-Klasu W124 Coupe. Osim Mercedesovih vozila, među njegovim stvarima ima i svih vrsta originalnih rezervnih dijelova i komponenti, dijelova koji su danas vrlo rijetki i koji, naravno, imaju veliku vrijednost za poznavatelje.

Osim toga, tu su i neki automobili koji na sebi nemaju zvijezdu, poput Pontiaca Trans-Ama, Jensen Interceptora, modificiranog Range Rovera, Ford Zodiaca i rijetkog VW Golfa 2 GTI-a iz 1989.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 10:39