TRENUTAK UŽASA

Video: Uspjeli naljutiti slona u kampu koji je tada učinio nešto od čega se ledi krv u žilama

Uglavnom, slonovi su vrlo miroljubive životinje, ali očito se u ovom incidentu dogodilo nešto što je slona zasmetalo

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vozač Fordovog SUV-a u Južnoj Africi je na teži način naučio što se sve može dogoditi ako iznervirate slona, nakon što se ogromna životinja zabila u njegov automobil i prevrnula ga na krov.

Incident se dogodio u močvarnom parku iSimangaliso u pokrajini KwaZulu-Nata ranije ovog mjeseca kada se Fordov SUV vozio parkom. Snimka objavljena na internetu počinje od trenutka kada slon već gura SUV s boka, prevrčući ga na krov. Dok se to događalo, vozač koji je snimao incident je trubio u uzaludnom pokušaju da odvrati slona i zaustavi njegov napad.

New York Post izvještava da su putnici SUV-a zadobili samo lakše ozljede te da službenici močvarnog parka iSimangaliso istražuju incident kako bi utvrdili što je uzrokovalo slonovu agresivnu reakciju.

Postoji niz rezervata i parkova diljem Južne Afrike koji turistima omogućuju da u automobilima promatraju prirodu. Uglavnom, slonovi su vrlo miroljubive životinje, ali očito se u ovom incidentu dogodilo nešto što kamera nije snimila što je slonu veoma zasmetalo. Na sreću, prestao je napadati SUV nakon što ga je prevrnuo na krov jer je vrlo lago mogao prouzročiti veću štetu i teško ozlijediti putnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:07