skupi krš i lom

Video: Utrkivali se otmjenim kvartom u dva Ferrarija vrijedna 700.000 eura pa pretjerali i ‘odletjeli‘ u zid vile

Prema izvješćima iz Italije, vozači dvaju Ferrarija, stari 50 i 54 godine iz Belgije i bili su na odmoru u blizini Ancone

Screenshot incidenta

 Web Screenshot

Ludi incident dogodio se u subotu kada su dva Ferrarija jurila luksuznom četvrti u Osimu u Italiji, prije nego što su se žestoko zabila u vanjski zid vile. Dramatični sudar kojeg je uhvatila nadzorna kamera ostavila je oba superautomobila u "totalki", a vozači su sretni što su prošli samo s manjim ogrebotinama i modricama.

Prema izvješćima iz Italije, vozači dva Ferrarija, stari 50 i 54 godine iz Belgije i bili su na odmoru u blizini Ancone. Čini se da su se odlučili provozati, pri čemu su izgubili kontrolu nad vozilima i udarili u rubnjak koji ih je odbacio daleko do zida vile. Jedan od vozača odvezen je u bolnicu na pretrage, no kasnije je pušten.

Sigurnosna snimka iz dotične vile prikazuje crvenog Ferrarija 296 GTB Asseta Fiorana kako gubi kontrolu i zabija se u ogradu. Nekoliko sekundi kasnije, plavi Ferrari F12 Berlinetta slijedi primjer, udarivši u istu ogradu.

YouTuber Antonio Pio Guerra snimio je posljedice nesreće, pokazujući kako vatrogasci gase vatru na F12 Berlinetti koja izgleda kao "totalka".

Njihove ludorije pri velikim brzinama ostavile su ih s par uništenih Ferrarija, pozamašnim računom, uništenim odmorom i natučenim egom. Možda bi sljedeći put trebali razmisliti o tome da svoje vratolomije izvode na stazi umjesto da ugrožavaju živote u stambenoj četvrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:01