TAJ NEMA STIDA

Video: Vozač Porschea na A1 pokušao proći hitnim koridorom za vatrogascima, ali je požalio

Kada je vozilo vatrogasaca prošlo hitnim koridorom slobodan put kroz sredinu pokušao je iskoristiti vozač osobnog vozila

Porsche u hitnom koridoru

 Prometne zgode i nezgode Facebook

Pohvalno je da naši vozači kao i gosti kojih su ovih tjedana krcate cestovne "arterije" koje vode s kontinenta prema moru, poglavito autocesta A1, pravilno i savjesno postupaju po pitanju stvaranja hitnog koridora.

To je i zakonska obaveza, naime na zagušenoj autocesti uslijed sudara, ili slične nesreće kad je promet spor ili stoji, pri dolasku vozila hitnih intencija poput vatrogasnih ili hitne pomoći nužno se pomaknuti iz traka u lijevo i desno kako bi brzo i sigurno stigli do mjesta nesreće.

Tako su u nedjelju na Autocesti A1 vozači stvorili hitan koridor za prolazak vatrogasnog vozila, međutim, tada se dogodilo nešto nevjerojatno, pa i nekulturno.

Kada je, naime, vozilo vatrogasaca prošlo, hitnim koridorom se pokušao provući i jedan Porsche Cayenne pokušavši iskoristiti slobodan put kroz sredinu kako bi izbjegao gužvu, vozeći za vatrogascima.

Video događaja je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode, a kako "gospodinu" u Porscheu ne bi bilo sve tako jednostavno kao je zamislio pobrinuo se vozač automobila iz kojeg je cijela situacija i snimljena, koji ga je ogradio od daljnjeg "napredovanja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:24