NEVJEROJATAN PROPUST

Video: Vozač ralice suludom odlukom oštetio 40 vozila, odmah ga testirali na alkohol i droge

Dok je nekima napuklo samo vjetrobransko staklu, drugi su oštećeni zbog udara u druge vozače i zaštitne ograde

Incident na autocesti

 Youtube screenshot

Ono što je trebao biti lagani radni dan u nedjelju popodne u Ohiju pokazalo se potpuno suprotnim. Snježna ralica koja je čistila snijeg na suprotnu traku autoceste Ohio Turnpike uzrokovala je ogromnu štetu na više od 40 automobila.

Videozapis koji je brzo postao viralan prikazuje snježnu ralicu kako vozi istom brzinom kao i druga vozila dok čisti svoju stranu ceste, bacajući hrpu krhotina na suprotnu traku. Prema izvješću Cleveland Newsa, incident se dogodio oko 13:46 po lokalnom vremenu. 'Najmanje 12 osoba je prevezeno u bolnicu zbog ozljeda koje nisu opasne po život', rekao je glasnogovornik Highway Patrola Ray Santiago.

Snimka MLive-a na YouTube prikazuje štetu na automobilima. Dok je nekima napuklo samo vjetrobransko staklu, drugi su oštećeni zbog udara u druge vozače i zaštitne ograde.

Glasnogovornik Komisije za infrastrukturu Ohio Turnpikea Charles Cyrill rekao je da je vozač ralice odmah nakon incidenta poslan na obavezno testiranje na alkohol i droge, a sada je na administrativnom dopustu dok je istraga u tijeku.

image

Šteta na automobilima

YouTube Screenshot

Cyrill je napomenuo da su vozači snježnih ralica dobili opsežnu obuku i opremu za obavljanje svojih dužnosti. 'Ovo je samo izolirani incident koji uključuje jednog operatera. Ohio Turnpike jedna je od najsigurnijih autocesta u zemlji i posebno je poznata po svojoj sposobnosti da ispuni zahtjeve najtežih vremenskih prilika'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2022 08:16