BITKA S PRIRODOM

Video: Youtuber zapeo Porscheom Taycan Sport Turismo u mećavi. Na koncu je došla šlep služba

Najavljeno je da vrijeme neće biti nužno prikladno za snimanje, ali očito o tome nisu puno razmišljali, ili su to voljno ignorirali

Porsche Taycan Cross Turismo Turbo S

 YouTube Screenshot

Testiranje novog automobila na visokoj planinskoj cesti zimi zvuči kao idealno ispitivanje sposobnosti vozila, sve dok ne zapnete u mećavi nakon što ste ostali dulje nego što ste trebali.

To se zapravo događa češće nego što mislite, ali obično se u takvim situacijama prekine snimanje. Međutim, u ovom slučaju to se nije dogodilo...

Rory Reid iz AutoTradera kaže da su planirali snimanje recenzije Porschea Taycana Sport Turisma na poznatoj planinskoj cesti u Njemačkoj, te kako nije obraćano previše pozornosti na vremensku prognozu. Najavljeno je da vrijeme neće biti nužno prikladno za snimanje, ali očito o tome nisu puno razmišljali, ili su to voljno ignorirali, nadajući se da će video biti još bolji.

image

Porsche Taycan Cross Turismo Turbo S i Rory Reid

YouTube Screenshot

Možemo vidjeti Taycana Sport Turisma u svojem najsnažnijem Turbo S izdanju, kako vozi oko snježnih ukosnica, te kako izvodi ono što mora biti najsporiji launch control kojeg smo ikada vidjeli. U jednom trenutku on zapinje na cesti potpuno prekrivenoj snijegom.

Rory smatra kako je ovo sjajan trenutak za pokazivanje unutrašnjosti automobila, a snijeg se brzo nakuplja oko automobila. Rory shvaća kako je to trenutak da pritisne SOS tipku za pozivanje lokalne njemačke hitne službe, koja se na kraju pojavila zajedno sa snježnom ralicom.

image

Porsche Taycan Cross Turismo Turbo S

YouTube Screenshot

Roryju se Sport Turismo jako svidio, iako priznaje da ovo možda nije bilo najprikladnije mjesto za snimanje njegovih sposobnosti. Međutim, baš kao i druge dvije varijante Taycana, i ova je i dalje izuzetno dobra, čak i kada je izvezete izvan njezine komforne zone (asfalt).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:25