DOBRO JE I PROŠAO

Video: Želio se napraviti važnim pred djevojkom, pa ga oteli u Porscheu! ‘Ja sam samo mehaničar!‘

Snimka nadzorne kamere uhvatila je cijeli trenutak, a prikazuje dva naoružana muškarca kako trče prema Porscheu...
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Mehaničar iz Brazila odlučio je izvesti svoju djevojku u Porscheu kojeg je popravljao, međutim, sve mu se to obilo o glavu nakon što su ga lopovi oteli, misleći kako je on vlasnik automobila.

Snimka nadzorne kamere uhvatila je cijeli trenutak, a prikazuje dva naoružana muškarca kako trče prema Porscheu, pa zatim tjeraju mehaničara Francisca Rogeria Leandra Ramosa i njegovu djevojku van automobila.

Vjerujući kako je mehaničar vlasnik vozila, jedan od naoružanih pljačkaša ga je natjerao da ponovno sjedne u Porsche, nakon čega se odvezao sa svojim sudionikom. Prema SBT Newsu, pravi vlasnik Porschea ostavio je svoj automobil Ramosu kako bi mu popravio neispravan radio uređaj.

Čini se kako otmičarima nije bilo bitno što Ramos nije pravi vlasnik Porschea, jer su još odlučili uzeti njegov novac. Međutim, bez značajne svote novca na njegovom računu, otmičari su ubrzo shvatili kako je mehaničar govorio istinu kada je rekao da automobil ne pripada njemu.

Nakon svega, pljačkaši su se odvezli u susjedni grad Nilopolis, gdje su ostavili Porsche i mehaničara. Ostaje nejasno istražuje li policija cijeli slučaj, i je li mehaničar suočen s nekim kaznama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:12