Pogledajte VIDEO

Vjerojatno je zvučalo kao cool ideja: Policija zaustavila ‘pick-up bazen‘ s djecom koja se kupaju

Regija Sharon u Izraelu pod udarom je visokih temperatura, koje su porasle do 37°C tijekom prvog toplotnog vala u godini

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Ljeto se spustilo na sjevernu hemisferu, pozivajući ljude da potraže predah u hladu ili vodi. Međutim, jedan vlasnik kamioneta iz regije Sharon u Izraelu nije mogao odoljeti iskušenju i odlučio je tovarni prostor pretvoriti u improvizirani bazen. Nažalost, situacija se pogoršala kada su uočena djeca kako se igraju u vodi dok je kamionet bio u pokretu, zbog čega je intervenirala policija.

Fotografija koju su objavile lokalne vlasti prikazuje prizor četiri dječaka kako plutaju u improviziranom bazenu. Kratka video snimka iz zraka prikazuje kamion koji za sobom ostavlja tragove prolivene vode na zemljanom putu prije nego što ga na kraju zaustavlja policijski auto.

Prema izvješćima izraelskih medija, kamion s improviziranim bazenom viđen je ranije kako se kreće kroz promet s dvoje djece koja plivaju straga. Ne želimo zamisliti što bi se dogodilo prilikom naglog kočenja ili hitnih manevara, ali srećom, incident je prošao bez ozljeda, a svi uključeni ostali su na sigurnom.

Vozač je dobio kaznu zbog obijesne vožnje i morat će sve objasniti sucu. Nadajmo se da će dobro razmisliti prije nego što to ponovi u budućnosti, jer bi se ovaj naizgled bezbrižan i ugodan pothvat lako mogao pretvoriti u tragediju. Pick-upovi nisu dizajnirani za pretvaranje u pokretne bazene, a putnici bi uvijek trebali ostati u kabini dok je vozilo u pokretu.

Kako je izvijestio Times Of Israel, regija Sharon pod udarom je visokih temperatura, koje su porasle do 37°C tijekom prvog toplotnog vala u godini. To je vjerojatno ono što je potaknulo vozača na ovu divlju improvizaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 13:19