VIŠE NIJE U ‘BEDU‘

Voli ga darivati: Georgina Rodriguez poklonila Cristianu Ronaldu kabrio Rolls-Royce za Božić

Poznati nogometaš za Božić je dobio Rolls-Royce Dawn, vrijedan oko 356.000 dolara (2,5 milijuna kuna), vezan crvenom vrpcom

Rolls-Royce Dawn

 Instagram Screenshot

Nakon što se na svom Instagram profilu pohvalila raskošnim božićnim darovima, Georgina Rodriguez objavila je video u kojem se pohvalila poklonom iznenađenja koji je kupila svom partneru Cristianu Ronaldu.

Georgina se pojavljuje u videu u kojem pokazuje dekoraciju božićnog stola s nekoliko svijeća postavljenih u sredini. Tada se pojavljuje Ronaldo, s jednom od svojih kćeri u naručju i cijela obitelj ide s njim do vrta.

Poznati nogometaš zatim je ugledao Rolls-Royce Dawn, vrijedan oko 356.000 dolara (2,5 milijuna kuna), vezan crvenom vrpcom.

Ovaj Rolls-Royce Dawn može ubrzati do 100 km/h za 4,9 sekundi uz maksimalnu brzinu od 250 km/h. Opremljen je mnogim luksuznim funkcijama, poput izvlačivog krova kojem je potrebno 22 sekunde da se otvori.

"Hvala ti ljubavi", napisao je Ronaldo na vlastitoj Instagram priči, gdje je podijelio sliku svog novog automobila. U istom videu pojavio se Djed Mraz prije nego što je cijela obitelj počela otvarati svoje darove, među kojima su tricikli i sprave za videoigre.

Ovo čak nije ni prvi put da je Cristianu Ronaldu kupila automobil. Za 37. rođendan Georgina mu je poklonila Cadillac Escalade. Dvije godine prije, za Cristianov 35. rođendan, partnerica mu je poklonila 700.000 eura vrijedan Brabus G V12 900 kakvih na svijetu postoji samo 10 primjeraka.

Riječ je o luksuzno sportskoj preradi Mercedesa G-klase koji se više ni u najboljem izdanju ne može kupiti s V12 motorom.

Vjerujemo kako će se ovaj Rolls-Royce sjajno uklopiti u Cristianovu kolekciju od više od 20 skupocjenih automobila od kojih izdvajamo jedinstveni Bugatti La Voiture Noire vrijedan 11,1 milijun eura, a tu su i Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Phantom, Ferrari F12 tdf, Aston Martin DB3, McLaren MP4 12C, Bentley Continental GTC Speed, 599 GTB Fiorano...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:28