pogledajte VIDEO

Volite boraviti u prirodi? Ovaj šator pretvara vaš automobil u kamping vozilo u samo nekoliko minuta

Već ga je moguće kupiti na Kickstarteru za manje od 300 eura, prilično zanimljiva cifra ako uzmemo u obzir sve što vam nudi

Carsule Mogics šator

 Carsule Mogics

Ne može svatko imati kamper ili auto za kampiranje. No, sve više tvrtki lansira dodatke s kojima možete ići na kampiranje bez obzira na vrstu vozila. Dobar primjer za to je Carsule Mogics, šator koji vaš automobil pretvara u kampera u nekoliko minuta.

To je vanjski modul koji se postavlja u stražnji dio vozila u nekoliko minuta i koji vam omogućuje da imate otprilike 1,98 dodatnih četvornih metara prostora, uz ono što nudi prtljažni prostor vašeg automobila.

Posebno praktičan ako imate SUV ili monovolumen, iako je koristan i u drugim vrstama automobila, šator je dizajniran za cirkulaciju svježeg zraka i puno prirodnog svjetla. Ima dijagonalne zatezne linije od stropa na koje možete objesiti predmete, sustav zamke za komarce i vodootporni zaštitni premaz protiv UV zraka.

Jedna od njegovih glavnih vrlina je jednostavnost ugradnje. Trebat će vam samo nekoliko minuta i brzo možete imati svoj šator za kampiranje gdje god želite. A kada avantura završi, skinite krovne nosače i pričvršćivače poklopca prtljažnika sa svog automobila i šator se može ukloniti.

image

Carsule Mogics šator

Carsule Mogics

Također, Carsule Mogics je automobilski šator koji ima zaista konkurentnu cijenu. Već ga je moguće kupiti na Kickstarteru za manje od 300 eura, prilično zanimljiva cifra ako uzmemo u obzir sve što vam nudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 14:44