VIDEO

Vozač Corvette na auto-susretu izgubio kontrolu i zaletio se u gomilu: Troje ozlijeđeno

Policija je priopćila da su među ozlijeđenima 16-godišnjak i 17-godišnjak, no nažalost za sada nije poznato u kakvom su stanju

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vlasti su izvijestile da su tri osobe ozlijeđene na događaju Cars and Coffee u Teksasu ovog vikenda nakon što je vozač izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

Video snimka incidenta koja je podijeljena na YouTube kanalu Official_Stro pokazuje da je vozač crne Chevrolet Corvette šeste generacije krivac nakon što je izgubio kontrolu nad svojim vozilom ubrzavajući prilikom odlaska s događaja. Na snimci se vidi kako su ljudi poredani uz rub autoceste u Teksasu. McLaren napušta događaj neposredno ispred Corvette, koja se može čuti kako ubrzava.

Corvette zatim skreće u lijevu traku i gubi kontrolu na zadnjim kotačima, što uzrokuje udarac u gomilu promatrača. Iako se gomila počela razilaziti kako se automobil približavao, nisu se svi uspjeli maknuti s puta na vrijeme, a Corvette je udarila nekoliko ljudi.

Keller policija, koja djeluje na tom području, kaže kako se incident dogodio nešto prije 10:30 ujutro, u subotu, 17. prosinca. Prema vlastima, Corvette je ozlijedio troje ljudi, od kojih su dvoje tinejdžeri. Policija je priopćila da su među ozlijeđenima 16-godišnjak i 17-godišnjak, no nažalost za sada nije poznato u kakvom su stanju.

Svjedoci kažu da je jedna od žrtava udarila glavom o vjetrobransko staklo Corvette, dok je druga zadobila težu ozljedu noge. Hitna je obojicu odvela na nosilima. Policija kaže da iako je Corvette zaplijenjena, još nije podignuta optužnica. Nesreća je ipak otrežnjujući podsjetnik na to koliko je lako izgubiti kontrolu nad vozilom velike snage i koliko ozbiljne posljedice mogu biti kada su pješaci u blizini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:27