Kuda, gospodine?

Vozač Tesle Modela 3 završio u svježem cementu: Radnici s gradilišta samo stajali i snimali ga

Video prikazuje Model 3 uronjen u svježi cement nakon što je naletio na građevinsku zonu

Screenshot incidenta

 TikTok Screenshot

Građevinske zone na cesti uvijek su označene, i to narančastima čunjevima i radnicima u narančastim prslucima. No, jednom vozaču Tesle u Dallasu u Teksasu to je očigledno promaklo i ubrzo više nije mogao nikamo jer je njegov Model 3 završio u svježem cementu.

Nezgoda je snimljena kamerom iz drugog vozila koje se nalazilo iza Tesle, a iako se na snimci ne vidi odakle je vozač došao ni kako je završio u problemu, čini se da je možda pokušao prijeći ono što bi inače bilo središnja linija ceste za ulazak u ulicu s lijeve strane.

Sigurno nije daleko stigao jer se središte ceste sastojalo od korita od svježe postavljenog cementa za koje se čini da ima oko 3,5 metra u promjeru i najmanje 12,2 metara u dužinu. Stražnji kotač na strani suvozača Modela 3 još uvijek je na suhom asfaltu, ali ostale tri gume su u cementu, a prednji par je utonuo do vijaka na felgama.

Vozačevi pokušaji da se izvuče iz cementa nisu urodili plodom, a da mu dolije još soli na ranu, jedan od cestara ispred njega besramno je snimao sve mobitelom. Drugi radnici, pomalo zbunjeni, vidljivi su u pozadini kako nastavljaju s izravnavanjem drugog cementa dalje uz cestu.

Ali možemo zamisliti koliko su ljuti, jer su oni koji će vjerojatno morati ponovno ravnati cement u kojem je Tesla završila. Ali čak će i to vjerojatno biti jeftinije nego popravak same Tesle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:23