Bizaran VIDEO

Vozačica Tesle Model Y pregazila punjač i gurala ga po asfaltu: Prolaznici vikali da zaustavi auto!

Kako se snimatelj približava, vidimo stanicu za punjenje smještenu ispod prednjeg branika Tesle dok se vozačica nastavlja kretati naprijed

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Većina vozača slučajno je udarila u rubnik, ali su to i primijetili. U videu ispod, jedna žena ne samo da je pregazila cijeli punjač električnih vozila, nego to nije ni primijetila. Ovdje je pregled svega što vidimo da se događa u ovom uzbudljivom incidentu.

Na početku videa, bijela Tesla Model Y skreće po garaži dok nešto u blizini proizvodi užasnu buku. Kako se snimatelj približava, vidimo stanicu za punjenje smještenu ispod prednjeg branika Tesle dok se vozačica nastavlja kretati naprijed.

Čini se kao da ne primjećuje što se događa jer se nastavlja kretati, dok prolaznici viču da zaustavi vozilo. Onaj koji snima kuca joj po prozoru i govori: "Gospođo, prestanite voziti". Čini se da žena na vozačevom sjedalu razumije, ali nekoliko sekundi kasnije nakratko pritišće papučicu gasa.

Snimatelj obilazi prednji dio automobila i vidimo da su obje stražnje gume na Modelu Y prazne. Čini se da je suvozačeva guma potpuno odmaknuta od tla. Otprilike u to vrijeme, pred kraj videa, žena izlazi i počinje shvaćati što se dogodilo. Koji su događaji doveli do ovog incidenta, ne znamo.

Sigurno bi udarac u nešto ove veličine i težine bilo glasno i pomalo nasilno, stoga je malo teško shvatiti kako netko ne bi to primijetio, ali bez obzira na to i što je uzrokovalo ovu nesreću, drago nam je da nitko nije ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:49