VIDEO

Vučna služba se ‘nasukala‘ na željezničkom prijelazu, trenutak prije nego što je prolazio vlak

Nažalost, kamion se zaglavio trenutak prije nego što je nailazio vlak, koji je zatim prošao kroz njega i u potpunosti ga uništio

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

U Teksasu se jučer dogodila velika nesreća nakon što se vučna služba "nasukala" na željezničkom prijelazu. Nažalost, kamion se zaglavio trenutak prije nego što je nailazio vlak, koji je zatim prošao kroz njega i u potpunosti ga uništio.

U nesreći koja se dogodila nešto prije 14 sati, srećom, nitko nije ozlijeđen. Prema opisu videa na kojem se nalazi snimak nesreće sa sigurnosnih kamera, cesta na kojoj se dogodila nesreća je zabranjena za kamione. Iako nismo neovisno potvrdili tu tvrdnju, čini se da je to razumna mjera opreza s obzirom na valovitost ceste na željezničkom prijelazu.

Video pokazuje da vučna služba u trenutku nesreće nije prevozila druge automobile, osim jednog vozila koje nalikuje na BMW i3. Iako je on bio vrlo blizu točke udara, još jedna snimka posljedica nesreće pokazuje da je automobil ostao u iznenađujuće dobrom stanju. S time na umu, vjerojatno bi bilo kakva pažljiva inspekcija otkrila značajnu štetu.

Prve hitne službe bile su na mjestu nesreće vrlo brzo i do 4:44 vlak je bio odmaknut sa svih raskrižja. Ipak, željeznički prijelaz ponovno je otvoren tek oko 20:00 sati navečer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:27