FOTO, VIDEO

Za one najzahtjevnije: ovo je blindirana i preko 6 metara duga Mercedes G-klasa sa 585 KS

Model nosi službeni naziv G63 AMG VIP LIMO, a projekt potpisuje kompanija Inkas Armour koja se bavi blindiranjem vozila...
G-klasa Inkas
 INKAS

Mercedes G63 AMG zadovoljit će većinu potreba, čak i onih zahtjevnijih kupaca. Ipak, tržište je šaroliko, pa su tako u kompaniji Inkas koja se bavi blindiranim vozilima otkrili kako postoje i mnogi kupci Mercedesove G-klase koji žele ne samo blindirano vozilo, nego i dodatno produženo. Naime, G-klasa na stražnjim sjedalima ne nudi komfor poput primjerice S-klase, prije svega zbog ograničenog prostora. Stoga je ekipa stručnjaka odlučila produžiti karoseriju ovog monstruoznog terenca. Rezultat? Čak 6,18 metara dužine te međuosovinski razmak od 4,37 metara.

image
G-klasa Inkas
INKAS

Ispod poklopca se nalazi dobro poznati 4,0-litreni twin-turbo V8 motor snage 585 KS budući da je kao podloga korišten upravo G63 AMG.

image
G-klasa Inkas
INKAS

Osim vizualne transformacije u "limuzinu" terenac je dobio i zaštitu, pa tako može "preživjeti" napad ručnim granatama i rafalnu paljbu.

image
G-klasa Inkas
INKAS

Velikih promjena ima i u sada itekako prostranijoj unutrašnjosti gdje putnici mogu uživati u velikom 4K televizoru sa Apple TV pretplatom, a primijetit ćete i da je automobil uređen kao četverosjed kako bi svi imali maksimalni komfor.

image
G-klasa Inkas
INKAS

Pogledajte video sa svim detaljima:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 21:45