VIDEO

Zaboravljeno automobilsko blago: Na aukciju ide više od 170 automobila prekrivenih prašinom

Čini se kako će svakom biti potrebno više od jednog brzinskog pranja kako bi opet bili spremni za cestu
Kolekcija automobila, London
 YouTube Screenshot

Danas su stanovnici Londona mogli prisustvovati aukciji kolekcije od 174 automobila u skladištu. Kolekcija uključuje automobile u različitim stanjima, od malenih Mini Morrisa do klasičnih Mercedesa i Porschea.

image
Kolekcija automobila, London
YouTube Screenshot

Čini se kako su automobili dio privatne kolekcije, a prema videozapisu objavljenom na YouTubeu (kanal ‘The TFJJ‘), svaki od njih radi, a neki se mogu čuti u istom. Unatoč tome, čini se kako će svakom biti potrebno više od jednog brzinskog pranja kako bi opet bili spremni za cestu.

image
Kolekcija automobila, London
YouTube Screenshot

Iako mnogi ne izgledaju loše, na dosta njih se čini da njihovi problemi možda koštaju više od njih samih, a tu su i primjerci prekriveni s toliko prašine da jednostavno nije jasno u kakvom je stanju automobil.

image
Kolekcija automobila, London
YouTube Screenshot

Prema Instagram stranici London Barn Finds, koja je zadužena za ovu aukciju, pravi dragulji ove kolekcije uključuju Porsche 911 iz 1973. godine, BMW 2002 iz 1975. godine, Mercedes G-klasa iz 1987., a tu je i mnoštvo Mercedesovih i Land Roverovih starih klasika.

Svi automobili također su navedeni na eBayu, zajedno uz priložene fotografije. Postoje razlozi za vjerovati da prodavač precjenjuje kolekciju, prema njegovoj procjeni ona bi trebala vrijediti više od milijun funti (8.7 milijuna kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2023 19:40