SVAĐA ESKALIRALA

Zaletavali se jedan u drugog: Pogledajte kaos koji je nastao između Honde i Jeepa na mostu

Snimku je podijelio vlasnik BMW-a E92 M3 na Instagramu, a snimio ju je stražnjom i prednjom kamerom na svojem automobilu

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Konfrontacija u prometu o kojoj danas pišemo možda nije aktualna, ali je tek nedavno postala viralna, i jednostavno smo je morali podijeliti s vama. Naime, incident se dogodio prošle godine u lipnju, duž mosta George Washington koji povezuje New Jersey s New Yorkom.

Snimku prometne svađe koja je eskalirala podijelio je vlasnik BMW-a E92 M3 na Instagramu, a snimio ju je stražnjom i prednjom kamerom na svojem automobilu. Zbog incidenta biste vjerojatno mogli postati paranoični da doživite nešto slično na cesti.

Snimka počinje tako što prikazuje crni Jeep Grand Cherokee kako se približava BMW-u sa stražnje strane kada iznenada straga na njega naleti Honda Accord, gurajući Jeep u betonsku barijeru tik uz prometnu traku.

Međutim, umjesto da stane, džip nastavlja voziti i skreće pored BMW-a. U isto vrijeme vozač Accorda također nastavlja voziti, ponovno se zabijajući u stražnji dio Grand Cherokeeja.

Silina ovog udarca šalje Jeep u stražnji dio narančaste Honde, podižući SUV na dva kotača prije nego što ponovno padne na kolnik. Čak i nakon ovog udara, dvojac je nastavio voziti i dok su izvan vidokruga, zvuči kao da je Accord više puta udario stražnji dio Jeepa.

Nejasno je što je dovelo do prvog sudara između dva vozila, ali priča je vjerojatno počela prije početka snimke, naizgled od strane vozača Accorda. Bez obzira na razlog, čini se da je Honda pretrpjela puno veću štetu od Jeepa, iako će oba vozila očito trebati neke značajne popravke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:59