PARANOJA

Žena ukrala patrolni auto ispred policijske postaje, evo kako je završila nevjerojatna potjera

‘Bila je u paranoičnom stanju, a mislim da je samo pokušavala pobjeći od nečega i nije shvatila što radi‘

Policijska potjera

 YouTube Screenshot

38-godišnja žena uhićena je u Maldenu u Massachusettsu (SAD) nakon što je ukrala policijski automobil i započela policijsku potjeru. Kako se navodi, incident je započeo u utorak oko 23 sata kada je policijski službenik Malden parkirao vozilo ispred lokalne policijske postaje dok je prevozio svjedoka. Neimenovani policajac se vratio, ali je otkrio da automobila nema.

Ubrzo je državni policajac slučajno uočio ženu kako vozi policijski automobil. Policajac je pokušao zaustaviti vozačicu na međudržavnoj cesti, ali ona nije stala, započevši potjeru duž autoceste i zatim na nekoliko obližnjih cesta. Vozačica je brzo zaustavljena i uhićena gdje je identificirana kao Renelle Sonia.

"To je jedan od onih incidenata koji se dogode vrlo brzo", rekao je policijski detektiv Maldena kapetan Marc Gatcomb za WCVB. "Rekao bih da postoje lakši načini za prijevoz.

Ako nekome treba prijevoz može se čak obratiti policijskoj postaji, ne mora uzimati stvar u svoje ruke. Ozlijeđenih nije bilo, a što se tiče kruzera, iz njega nije ništa uzeta, i, koliko sam shvatio, nije bilo štete na vozilu".

38-godišnjakinja je dan poslije na Općinskom sudu u Bostonu optužena za krađu motornog vozila, nesavjesnu operaciju vozilom, nelicenciranu operaciju vozilom i za bijeg policiji.

"Bila je u paranoičnom stanju, a mislim da je samo pokušavala pobjeći od nečega i nije shvatila što radi. Razmislite o tome. Mislim, tko bi ukrao policijski automobil ispred policijske postaje. Bila je izvan sebe", rekla je Cheryl Sonia medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:22