Pogledajte video

Žuta minuta: Autom probio zid policijske stanice, pa izašao i zapjevao ‘Welcome To The Jungle!‘

Prije nego što se zabio u policijsku postaju, vozač je optužen da je namjerno vozilom prošao kroz obližnju kuću

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Muškarac iz New Jerseyja (SAD) je u zatvoru i suočava se s prilično velikim optužbama nakon što je navodno automobilom uletio u dvije zgrade u razmaku od samo nekoliko minuta. Srećom, policajci ga nisu morali dugo loviti jer je druga zgrada u koju se dovezao bila policijska uprava Independence Townshipa.

Muškarac, 34-godišnji John G. Hargreaves, priveden je nakon što se provozao predvorjem policijske postaje u zlatnom Toyotinom terencu. Srećom, nije bilo ozlijeđenih ni u jednoj nesreći.

"Vozilo je zaplijenjeno", rekao je tužitelj okruga Warren James Pfeiffer u izjavi ABC Newsa. "Optuženi je izašao iz vozila i činilo se da slavi kad su ga policajci uhvatili na licu mjesta dok je iz njegovog auta treštala pjesma "Welcome to the Jungle".

U videu koji je podijelio odjel, policajci u postaji reagirali su izrazito hladnokrvno, unatoč neobičnoj prirodi situacije. Što je nesreća još čudnija, vozaču to nije bio prvi incident ove noći. Pfeiffer tvrdi da je nekoliko minuta prije nego što se zabio u stanicu, Hargreaves prošao kroz garažu obližnje kuće u kvartu Liberty Township.

“Očevidom je utvrđeno da je oko 18.00 sati (20. rujna), optuženik se svojim zlatnim terencem Toyotom namjerno zabio u garažu privatne kuće u pokušaju da prestraši ili uznemiri vlasnika kuće, kojeg je optuženik poznavao”, rekao je Pfeiffer.

Ni u tom incidentu nije bilo ozlijeđenih, ali Hargreaves se još uvijek suočava s prilično velikim optužbama. Oni uključuju provalu, uznemiravanje, teški napad, napad na imovinu, posjedovanje oružja u nezakonite svrhe i terorizam prvog stupnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:31