POGLEDAJTE VIDEO

Quattro river rally: Generalka za WRC! Prodan i Pulić za vikend na reliju u Karlovcu

Novi rally Quattro River ovog se vikenda vozi u okolici Karlovca, na gotovo istim brzinskim ispitima kao i WRC, koji starta 21. 4.

Viliam Prodan INA

 Marko Devčić

Hrvatska reli sezona otvara se ovog vikenda u Karlovcu. Quattro River Rally novo je natjecanje u kalendaru koje se vozi na gotovo identičnim brzinskim ispitima na kojima će koncem travnja juriti najbolji relijaši svijeta.

Zahtjevna staza i brojna konkurencija dovoljan su razlog i za posljednje pripreme aktualnog prvaka Hrvatske. Viliam Prodan u obranu naslova ide s novim automobilom, novom momčadi, ali starim pouzdanim suvozačem - Zoranom Raštegorcem.

Ceste koje vode obroncima Ćićarije ponad rodnog mu Buzeta, poslužile su proteklog vikenda za posljednju rundu testiranja prije nastupa u Karlovcu, ali i kao dodatna priprema za nastupa na Croatia Rallyju.

Prošle godine sezonu je otvorio odličnim nastupom na Monte Carlu, dok na WRC utrci u Hrvatskoj nije imao sreće s automobilom, ali ove godine u novi WRC nastup ulazi još odlučniji u lovu na rezultat kojim bi potvrdio svoju kvalitetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:56