WRC u Hrvatskoj

Video, foto: Thierry Neuville posjetio Shell benzinsku postaju Ivanja Reka

Nakon drugog mjesta u Švedskoj, Thierry Neuville iz Hyundaija vratio se u Hrvatsku nadajući se pobjedi na Croatia Rallyju

Thierry Neuville iz Hyundaija posjetio benzinsku crpku Shell u Ivanjoj Reci

 Shell

S 15 pobjeda i ukupno 51 osvojenim postoljem kao član tima Hyundai Motorsport, Thierry Neuville i suvozač Martijn Wydaeghe ciljat će na prvu ovogodišnju pobjedu na atraktivnim etapama s mješavinom glatkih i neravnih površina. Na dijelovima koji su i brzi i uski, a sa samo dva dopuštena ogleda svake etape prije rallyja, posade će od samog početka morati biti vrlo koncentrirane kako bi ušle u pravi ritam i osigurale mjesto na postolju.

Kao jedan od naslovnih sponzora i tehnički partner tima Hyundai Shell Mobis World Rally, Shell pruža podršku Hyundai Motorsportu u njihovim zahtjevima za motorno ulje otkako se pridružio WRC-u 2014. Zahvaljujući korištenju motornog ulja Shell Helix Ultra, od 2014. tim Hyundai Motorsport imao je u potpunosti pouzdan motor te se nisu suočili s problemima koji nastaju trošenjem motora. Zapravo, Shell je pomogao timu u razvijanju dodatnih 1,5 konjskih snaga.

image

Thierry Neuville iz Hyundaija posjetio benzinsku crpku Shell u Ivanjoj Reci

Shell

Na Shellovim postajama u Hrvatskoj, kupci mogu pronaći asortiman Shell Helix motornih ulja prikladnih za benzinske i dizelske motore koja su formulirana uz korištenje jedinstvene tehnologije Shell PurePlus u kombinaciji s tehnologijom aktivnog čišćenja. Ova jedinstvena kombinacija znači da će Shell Helix Ultra motorna ulja pružiti još višu razinu čistoće i performansi.

image

Thierry Neuville iz Hyundaija posjetio benzinsku crpku Shell u Ivanjoj Reci

Shell

Zahvaljujući ovoj kombinaciji, tijekom rigoroznih industrijskih testiranja motora, motorna ulja Shell Helix Ultra postigla su 65% veću čistoću klipa, čime su daleko premašila minimalne industrijske standarde. Uz Shell Helix motorna ulja, kupci na Shell postajama diljem Hrvatske mogu pronaći Shell V-Power - najnaprednija goriva tvrtke Shell razvijena uz tehničku podršku Scuderia Ferrari.

image

Thierry Neuville iz Hyundaija posjetio benzinsku crpku Shell u Ivanjoj Reci

Shell

Zahvaljujući DYNAFLEX tehnologiji, V-Power goriva obogaćena su snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju bitne dijelove sustava goriva čistim i štite ih od naslaga čime se poboljšavaju performanse dizelskih i benzinskih motora.

Kupci Shell proizvoda zaslužuju proizvode iste kvalitete kao i timovi Hyundai Motorsport i Scuderia Ferrari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:14