SVAKI DAN POKLANJAMO!

BOŽIĆNI GUŠTI DOBRE HRANE: Uključi se i osvoji vrhunske noževe!

Složili smo blagdansku kuharicu s kojom svaki dan možeš osvojiti nož marke Dick

Svaki dan istraži recept Dobre Hrane, inspiriraj se za blagdanski jelovnik i podijeli s nama svoje prijedloge, kulinarske trikove i ostale tajne. Budi maštovit i iskren jer žiri Dobre Hrane svaki dan bira dvije osobe koje će osvojiti Dick noževe. Prije upisivanja odgovora i ostavljanja osobnih podataka klikni na Saznaj više, otiđi na web stranicu Gastroposao.eu, vrati se na Božićne gušte te upiši odgovor. Svakog dana u periodu od 13. prosinca do 22. prosinca biramo dva dobitnika Dick noževa. Čitajte, klikajte i najvažnije, guštajte!

Božićne gušte otkrij na linku.

Što poklanjamo?

DICK noževi svojom su kvalitetom stekli povjerenje profesionalaca. Neki chefovi preferiraju lakše i tanje noževe, a neki vole teže koji dobro ''sjedaju'' u ruci. Ali svi traže i trebaju pouzdanu i vrhunsku kvalitetu. Chefovi imaju svoje tajne, svoje recepte, a svakako i svoje preferencije "alata" s kojima rade. Stoga je izbor DICK noževa od strane profesionalaca najbolja moguća preporuka. DICK-ovi proizvodi koriste se u ugostiteljstvu, mesnicama, ribarnicama, kuharstvu, prehrambenoj industriji, ali i u kućanstvima budući da su zbog svoje kvalitete dugotrajni te nije potrebno nakon nekoliko godina mijenjati.

Uz standardne setove noževa, postoji i mogućnost naručivanja raznih kombinacija, koje svatko može naručiti prema svojim željama i potrebama. Ukratko, vrhunski profesionalni noževi i oprema DICK su i za prave profesionalne kuhare, mesare i ribarnice ali i za sve one koji žele samo najbolje u ovom segmentu.

Više informacija o proizvodima na www.manal.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:17