DOBRA PRILIKA

Anita Šumer u Hrvatskoj! Osim klasičnih radionica, sada održava i one na kojima polaznike uči sve o bezglutenskom kruhu

Anita Šumer u Zagrebu i Splitu održava radionice sourdough kruha, no ovog puta i u bezglutenskoj varijanti, evo svih detalja

Anita Šumer, poznata slovenska zaljubljenica, autorica kuharica i promotorica kruha s kiselim tijestom ponovno održava radionice u Hrvatskoj. Osim klasičnih, o kojima više informacija možete pronaći ovdje (ostalo je još malo mjesta za Split), ovog puta polaznike u Splitu i Zagrebu uči pripremi bezglutenskog kruha. Kako kaže Anita, radionica će trajati tri sata i za to vrijeme bit će prikazan cijeli proces pečenja kruha s bezglutenskim kvascem, a polaznici će naučiti i kako o kvascu brinuti kod kuće te trikove za dobivanje još boljeg kruha.

image
Neja Markicevic/Cropix/Cropix

Radionice bezglutenskog kruha održat će se, dakle, u Splitu, i to 24. i 27. svibnja u jutarnjim i poslijepodnevnim satima i u Zagrebu 9. lipnja u poslijepodnevnim satima. Budući da je broj mjesta na radionici ograničen, kako bi se Anita mogla posvetiti svakom polazniku, prijave su potrebne i poželjne što ranije. Cijena ove radionice je 109 eura, a svaki polaznik dobit će i poklon u vrijednost od 40 eura. Više detalja možete pročitati ovdje.

image
Marko Uzelac/

Dobro je dodati i kako smo nedavno prisustvovali Anitinoj online radionici bezglutenskog kruha, gdje smo naučili osnove. Tada nam je objasnila koje je brašno najbolje koristiti, a koje izbjegavati, kakva će biti tekstura i na koje detalje vrijedi pripaziti kod pripreme kruha. Za više detalja i informacija o nadolazećim sličnim radionicama, koje su često besplatne, svakako zapratite Anitu Šumer na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2025 14:28