PREPOZNATA KVALITETA

ČESTITKE: Ovaj hrvatski lanac burgera uvršten je na kartu najboljih u Europi!

Submarine Burger u ekskluzivnom društvu najboljih burgera u EU, rezultat je ankete provedene među pratiteljima portala Big 7 Travel kojeg čini zajednica od 1,5 milijuna fanova

Poznati hrvatski lanac burgera Submarine Burger uvršten je na kartu najboljih burgera u Europi, čime je postao gastro destinacija u Hrvatskoj. Ovu je vijest objavio Big 7 Travel, britanski turistički portal namijenjen ljubiteljima gastronomije, avanturistima te zaljubljenicima u putovanja.

Portal je proveo anketu među svojim pratiteljima, koji čine zajednicu od 1,5 milijuna na društvenim medijima. Online recenzije, prethodna medijska pokrivenost i blogovi također su bili uključeni u ukupnu ocjenu.

“Ugodno smo iznenađeni da su baš nas izabrali da predstavljamo Hrvatsku kao jedini hrvatski brand uvršten na kartu najboljih burgera u EU. Iako uvijek ima mjesta za napredak, ova vijest nas je dodatno motivirala da nastavimo s radom. " Čestitam svim kolegama, jer je za ovu nagradu zaslužan timski rad svih nas"”, rekao je Luka Jureško.

Dodatno su nam rekli da im je drago kako je njihova kvaliteta, koju temelje na domaćim namirnicama s lokalnih obiteljskih gospodarstva, prepoznata i izvan granica.

U 4 godine do najboljih burgera u Europi

Podsjetimo kako Submarine za sada ima 5 restorana u Zagrebu te po jedan u Rijeci i Beogradu, a uskoro otvaraju i nove lokacije. Prvi restoran otvoren je 2014. godine u Frankopanskoj 11, danas broje preko 80 zaposlenih, doniraju sportskim i dobrotvornim društvima, aktivno rade na edukaciji osoblja te konstantno uvode novosti u ponudu tako da nikako ne iznenađuje činjenica kako su postali ravnopravni s najpoznatijim europskim burger brandovima.

Portal Big 7 Travel izrađuje vodiče namijenjene avanturističkim putnicima koji traže autentična iskustva, od mjesta gdje mogu uživati u hrani i piću do originalnih mjesta za doživjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:56