Slažete li se?

CHEFOVI U BACKSTAGEU: Deset stvari koje vam chefovi nikada neće reći!

Chef in hotel or restaurant kitchen cooking, only hands. He is working on the micro herb decoration. Preparing tomato soup.
Getty Images/iStockphoto

Profesija chefa kuhinje jedna je od najstresnijih. U svakom trenutku biti na visini zadatka paziti na svaki tanjur, a nabava i međuljudski odnosi u kuhinji samo su neke od stvari koje spadaju pod njihovu domenu.

Chefovi su izbirljiviji nego što mislite

Jetrica, morski ježinac, kamenice, patlidžan… Svi oni se nalaze pri vrhu namirnica koje chefovi najviše ne vole!

Ali, chefovi mrze izbirljive goste

Tipa, može ta tjestenina, ali mi maknite rajčicu!

Kad chefovi odlaze u restorane, izbjegavaju tjesteninu i piletinu

Zašto? Zato što su ova jela najčešće precijenjena, a najmanje zanimljiva na menijima restorana.

Chefovi obožavaju fast food

To će priznati samo najbližima!

 

Žohari su puno češći nego što mislite

Gotovo svi chefovi su vidjeli žohara u svojoj kuhinji, ali samo najhrabriji će priznati.

Chefovi rade jako naporno za prilično malu plaću

Kada se ubroje napojnice, konobari vjerojatno zarađuju više od njih.

Chefovi mrze raditi na Novu godinu više od ijednog drugog blagdana

Svi frendovi slave, a oni moraju raditi!

Sve mora biti savršeno na tanjuru!

 

Postoji razlog zašto toliko restorana služi lava cake

Chefovi se vole ''konzultirati'' s menijima drugih restorana.

Kruh u vašoj košari je vjerojatno ''recikliran''

Nepojedeni kruh iz jedne košare ide u novu!

Svi potajno žele biti TV zvijezde (ili bar većina)

Goli kuhar je ipak napravio svoje.

10 istina chefova!

 

Izdvajamo

Iz drugih medija