NOVI PROJEKT POZNATOG CHEFA

EKSKLUZIVNO: Bili smo u novom restoranu Ivana Pažanina!

Marko Miščević

Ivan Pažanin, poznati splitski chef koji je tijekom karijere radio u kuhinjama od Antarktika preko Monte Carla pa sve do Trogira, vratio se u svoj rodni grad kako bi u suradnji sa splitskom ugostiteljskom tvrtkom Biberon otvorio fine dining restoran Štorija by Biberon u kojem će, kao chef kuhinje, nastaviti razvijati svoj prepoznatljivi stil nadahnut mediteranskim krajevima.


Smješten na samoj Rivi, pokraj ulaza u podrume Dioklecijanove palače i tek nekoliko metara od mora, ovaj novootvoreni restoran polako se pretvara u skrovište za sve željne malo odmora od svakodnevice. Možda će vam se doimati kao tipična floskula, ali ulazak u Štoriju doista je poput ulaska u potpuno drugi svijet. Impresivne kamene zidine, sofisticirano uređeni interijer s prigušenom rasvjetom i atraktivna hrana na tanjuru koju prati izvrsno vino omogućit će vam da se u potpunosti opustite i zaboravite na činjenicu da vas tek nekoliko metara dalje čeka vreva splitske Rive, more glasnih turista na krcatim terasama te sunce koje nemilice prži.

Više pročitajte u tiskanom izdanju Dobre hrane koji izlazi u nedjelju 5.8. uz Jutarnji list…

Izdvajamo

Iz drugih medija