RAZOG VIŠE ZA PUT U ISTRU

ISTARSKI IZAZOVI: Dino Galvagno pridružuje se timu konobe Bare gdje će kuhati s Domagojem Barišićem!

 Konoba Bare Official Page
 

Istaknuti chef Dino Galvagno ovog ljeta će kuhati u Istri s početkom 1. lipnja. Kako je objavljeno na društvenim mrežama, pridružio se timu istarske konobe Bare u Funtani gdje će s chefom Domagojem Barišićem kuhati sljedeća tri mjeseca. Naime, gospodin Barišić vlasnik je i chef spomenute konobe koji osim što obožava kuhati veliki je zaljubljenik u ekstremne sportove. Više informacija o onome što će spremati pratite na društvenim mrežama Konobe Bare.

Konoba Bare Official Page

Konoba Bare Official Page

Ova dva chefa između ostalog povezuje i zajednička inspiracija koju pronalaze u lokalnim namirnicama, a što možemo očekivati od ovog tandema kratko je predstavljeno u objavi na društvenim mrežama koju prenosimo u cjelosti:

"Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da se našem timu ovoga ljeta pridružuje i naš dragi prijatelj Dino Galvagno koji najbolje sam sebe opisuje riječima: “Jela kreiram s naglaskom na lokalne namirnice i doživljaj. Podržavam i promoviram autohtone proizvode, sorte i pasmine, kako u upotrebi, tako i njihov uzgoj. Osim toga, trudim se razmišljati o utjecajima na okoliš, na način da koristim samoniklo bilje, osobito jestive korove. Najbolje ćete me upoznati kroz hranu.”

Domagoj Barišić, već dobro poznat svim posjetiteljima Konobe Bare, veliki je zaljubljenik u kuhanje i Istru te su mu najveća inspiracija lokalne i sezonske namirnice uparene s mirisima i okusima mora. Stoga nećemo pogriješiti ako kažemo da je riječ o odličnom kuharskom tandemu, dvije velike kuharske ličnosti koje se izvrsno nadopunjuju! Domagoj i Dino udružit će snage i pokušati Vam 2020. učiniti bar malo slađom. Otvaramo 1. lipnja i radujemo se Vašem dolasku i našoj zajedničkoj avanturi i novim iskustvima!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:22