Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Novac
Scena
Osmrtnice
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
Korak po korak: napravite kosani odrezak na mediteranski način
Piše:
Jutarnji List
Objavljeno:
28. veljače 2013. 15:00
Podijeli
1/
4
Pola šalice zelenih maslina i isto toliko sušenih rajčica nasjeckajte na komadiće. Oko 100 g topivog sira izrežite na male kockice. Pomiješajte sve sastojke.
2/
4
Na dlan stavite onoliko mesa koliko vam je potrebno da načinite kosani odrezak. U sredinu stavite po žličicu nadjeva. Oblikujte, odnosno zatvorite odrezak da nadjev ne iscuri.
3/
4
Pripremljene kosane odreske uvaljajte u brašno pa ih ispecite na masnoći. Ili ih stavite u posudu na papir za pečenje i pecite ih u pećnici na 180 stupnjeva oko pola sata.
4/
4
Navalite!
Pročitajte cijeli članak:
Odresci od mljevene junetine sa sirom, maslinama i sušenim rajčicama
Podijeli
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
27. prosinac 2025 01:07
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....