Ako ste zamišljali da tijesto za vaše štrukle mijesi i razvlači starija gospođa u borosanama, niste mogli biti više u krivu! Evo kako to izgleda u brojkama!
3 osobe razvlače tijesto i pripremaju štrukle u La Štruku (trenutačno), a 1 od njih je Kristina koja s kolegama pripremi 340+ štrukli dnevno u zimskim mjesecima!
600+ štrukli dnevno pripremi u ljetnim mjesecima, i to u 10+ različitih okusa.
23 su joj godine (iako se dame inače to ne pita) i već 5 godina radi u La Štruku (od samog početka).
1 kat iznad restorana Kristina mijesi i razvlači tijesto od 7 sati ujutro kad joj počinje smjena do otprilike 15 sati kad su sve štrukle gotove, među kojima su joj 2 omiljene vrste klasične slane štrukle sa sirom i štrukle s blitvom, a 2 jela zbog kojih se Kristina ipak prisili valjati tijesto čak i kad je kod kuće su krumpiruša i savijača s jabukama.