IZ GASTRO SVIJETA

MASSIMO BOTTURA OTVARA PANSION: Casa Maria Luigia se službeno otvara na proljeće!

 Massimo Bottura Facebook
Massimo Bottura i Lara Gilmore iz slavne Osterie Francescane otvaraju hotel/pansion u Modeni s dvanaest soba, a naziv će mu biti Casa Maria Luigia

Pansion je smješten usred regije Reggio Emilia, samo 20 minuta udaljen od Osterije Francescane, jednog od najpoznatijih svjetskih restorana te trenutno najboljeg restorana na svijetu. Do sada, Massimo i Lara su ugostili par gostiju na privatnim večerama u pansionu, ali službeno otvorenje pansiona se očekuje u proljeće.

View this post on Instagram

Opening Spring 2019

A post shared by Casa Maria Luigia (@casamarialuigia) on

Pansion, nazvan po Massimovoj majci, će imati teniske terene, bazen, glazbenu sobu te će služiti doručak i ručak. Ono što ga čini posebnim jest to što će gostima na raspolaganju biti posebne umjetničke knjige te ploče. Na taj će način Massimo i Lara predstaviti svoju strast prema suvremenoj umjetnosti, klasičnom jazzu, talijanskom dizajnu i antikvitetima.

Noćenje u dvokrevetnoj sobi će stajati 450 eura, a gosti će moći osigurati i rezervaciju u Osteriji Francescani ako bukiraju noćenje.

Osim Osterije Francescane i Franceschette u Modeni, Bottura i Gilmore su također osnivači zaklade Food for Soul koja ima cilj služiti siromašnima te ih hraniti, a za nekoliko ana otvaraju i svoj prvi restoran u Dubaiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:01